kolmapäev, 13. juuni 2007

Pärnu uuest sillast

Tänane teine kommentaar tuleneb just lõppenud linnavolikogu planeeringukomisjoni istungist ja seal menetletud Raba – Aia silla ehitamise eelnõu käekäigust.

Silla ehitamist Raba – Aia tänavate sihis tänane linnavõim ei toeta ja punkt. Liiga keeruline. Planeeringute eest vastutav abilinnapea Saunpere ei ole kolme ja poole kuuga suutnud endale selgeks teha detailplaneeringu tänast seisu (abilinnapea ei tea, et planeering on läbinud avalikustamise ja suunatud volikokku kehtestamisele – tõsi, siin see tee katkes. Keskerakonna vastuseis oli ületamatu). Abilinnapea räägib hoopis mingitest kirjalikest kokkulepetest, mida olevat vaja sõlmida enne …. ja milles peaksid sisalduma ka tingimused kõrvaloleva kinnistu võimaliku hoonestamise kohta!!

Muuseas, minu esitatud eelnõu tagasilükkamise põhjusena nimetab valitsus seda, et kõike tuleb teha avalikult ja läbi planeerimise – õige!

Aga mis leppeid ja kellega sõlmite?

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kas tõesti on vana silla koormus nii suur, et peaks uue silla ehitama tema lähedusse? Kas ei peaks uus ehitatav sild tulema umbes kahe silla vahele ?