kolmapäev, 20. juuni 2007

Linnavõimu viis PR nõunikku

Tänast Pärnu ajalehte ootasin päris huviga – oli ju eile volikogul maratonistung. Laienemise ja arenemise keelu sai Pärnu kolledž; tasuta lubati võõrandada 38 eramukinnistut; menetlusest hääletati välja silla asukoha eelnõu ning lisaks selgus küsimustest- vastustest veel nii mõndagi huvitavat (näiteks: vastutav abilinnapea ei tea täpselt, kes juhib linnaettevõtet nimega Sõprus).

Suur oli aga minu üllatus – ainuke positiivne uudis on see (hr. Pikaro varasem lahkumine istungilt ei vääri uudise nime), et linnavõim võtab palgale vee ühe avalike suhete nõuniku!!!
http://www.parnupostimees.ee/200607/parnuparnumaa/10075706.php

SEE ON JUBA VIIES??

Linnapeal on kolm PR inimest: 1. Madis Salum; 2. Asser Jaanimets; 3. Virgo Kruve – kõik tublid ja teenetega keskmehed.

Neljandaks nõunikuks loen aga Pärnu Postimehe uudiste toimetuse juhti, ajalehe produtsenti - hr. Teet Roosaart.
Härra ajakirjanik on ju keskerakonda astuda sooviva ja endise valimisliidu kooseisus volikokku valitud voliniku (Garri Suuk) juhitava planeerimiskomisjoni täieõiguslik liige.
Jutt sellest, et komisjoni kuuluvad sõltumatud linnakodanikud ei ole ju tõene – võimuliidu hääled on alati loetud ja peavad tagama selge ja kõigutamatu enamuse.

Nüüd siis tuleb ka VIIES, volikogu esimehele oma ihunõunik, kes kommunaalpoliitikust hr. Kõo suuri tegusid rahvale selgitama peab hakkama.

Kõige hullem on see, et eelmisel volikogu istungil kantselei moodustamise eelnõud menetledes ei rääkinud volikogu esimees kordagi PR nõunikust. Kõo ütles, et nõunik hakkab volinikke aitama suhtlemisel ametkonna, fraktsioonide ja komisjonidega (tinglikult võib ju ka seda PR tööks nimetada ja kindlasti ma kaotaksin kohtuvaidluse kui seda valetamiseks julgeksin nimetada). Seega - tõe mitterääkimine ei ole valetamine aga kindlasti on selline teguviis volinike suhtes küüniliselt üleolev ning tahtlikult eksitav.


Ilusat suve :)

1 kommentaar:

kivisildnik ütles ...

5 pr bürokraati on nii suure linna kohta armetult vähge, läheminevikus oli vanemuise teatri palgal ligi sada tuletõrjujat