neljapäev, 16. august 2007

Riigijuhid

..
Venemaal pandi rongi alla pomm!

Vaatasin seda uudist ja mõtlesin, et nüüd peaks järgnema propagandamasinalt teade, et see võis olla eesti fašistide töö. Tuligi, tõsi, üsna väikselt aga siiski piisavalt, et riigijuht võiks oma noorjüngritele peetavas kõnes seda tsiteerida.

Väidetavalt on vene karu ennemgi välispoliitikat ajanud omi kodanikke ohverdades. Tähtis on ajend leida sest kaasakiitjatest ei tule puudu ei siin, ega sealpool välispoliitika piiri.

Meie kasvatame omi kodanikke põhiseadust lähendades. Uus põlvkond teab tulevikus hästi, et põhiseadus on üks rohelise sildiga odav lake. Põhiseadus vedeleb pargis ja põhiseaduse põhi võib lõikuda jalatalla. Neile õpetatakse, et kui midagi müüa soovid, siis on iga tegevus lubatav ja liberaalne. Isiklik raha on ainus edu mõõt.

Kõhe hakkas ….

Tervitustega,
Raul

PS. Riigikaitse õpetuse võimaldamine arvati veebruaris Pärnu võimuleppest välja ja seda iroonia ja küüniliste kommentaaride saatel.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Raul,

riigikaitseõpetust pole kusagilt välja arvatud. Seda võimaldatakse juba mõnda aega! Seega pole ju mõtet teda seal hoida. Loogiline, lihtne?

Aga põhiseaduse pilsner... No täitsa nõus Sinuga!